Du får trotrotro vad du villvillvill men jag trortrortror du vill ininin in i mitt liv, till vilket pris som helst

Det går inge bra nu.. får ångest hela tiden och har kräkt mycket mer än vanligt.. jag kommer tillbaka så fort jag orkar med att dela med mej av positiv energi, vill inte skriva negativt. Tack till er alla som stöttar och förstår. <3


Tråkigt

Bloggade en gång och så fick jag en kommentar om hur fet vad va och att jag är överviktig osv, hur fel hon tyckte jag gör som spyr, att jag ska sluta spela att kjag har anorexi?! Jag har aldrig sagt att jag har anorexi. Jag spyr för att få bort ångesten, jag mår bra när ja spytt. om ja inte spyr mår ja så dåligt så ja vet inte vart ja ska ta vägen om ja ätit ngt ja inte borde. jag har haft ätstörning sen jag var 12-13 år gammal så tyvärr är det inte så fucking enkelt att bryta det.. jag vill inte. Denna kommentar har nött i mitt huvud nu många timman för länge och ikv kräktes ja upp både middag och annat, tills halsen bokstavligen blödde, likadant igår.

Tack så mycket, mår verkligen bra.


Barcelona baby

Jag är hemma.. och jag lever.
Jag har aldrig någonsin varit med om en sån sjukt underbar upplevelse som denna resan! Jag har haft så rolig, ni kan inte tänka er!
Däremot har maten gått så kasst det kan gå och jag har ätit onyttiga saker en hel vecka. Druckit drinkar, shottat osv varje kväll.
Imorgon tar jag självklart tag i detta och ska ut och powerwalka dirr när jag vaknar innan skolan och sen jobba i stallet på eftermiddagarna.
Jag planerar varje kväll vad jag ska äta, så nu kör vi på nytt!

Planering imorgon:
06.00 powerwalk 45 minuter
07.00 frukost: 1 portion gröt med 1 msk äppelmos och kanel + kaffe 150 kcal
12.00 lunch: sallad och fisk max 150 kcal
15.00 mellis: grönsaker
15.30 stallet hela kvällen
18.30 middag: knorrsoppa med broccolie 70 kalorier

Drinken är sjukt god.. imorgon klr jag på nytt babes!! Följer ni mej?


RSS 2.0